БСП за Канадеца и гаджето на Спецов: Още са в меден месец, жените слюноотделят, но…

кирил петков, асен василев

БСП очевидно много се дразни от партията на Кирил Петков и гаджето на Спецов. Това си личи от интервюто на едно от червените остриета – Александър Симов за Трибюн.бг.

Много ми е забавно да гледам тези нови спасители, защото в не толкова краткия си живот съм гледал спасители до повръщане – от Иван Костов през Симеон Сакскобургготски, Бойко Борисов, Слави Трифонов, а сега виждаме двамата харвардски възпитаника. Честно казано за мен единственият смисъл на тяхната заявка – „Търсим 121 души“, е ние ще търсим разговори с коалиции и партии, с които можем да постигнем такова мнозинство. Но тупането в гърдите, че те излизат на терен и изведнъж намират 121 почтени хора, на мен ми изглежда твърде телевизионно. Но дайте да не се лъжем, в България това работи! До преди няколко години щях да ви кажа, че това са абсурди и т.н., но вече е налице ситуацията, при която много избиратели са готови да мислят с телевизиите, а не с главите си, категоричен е Симов.

Аз не вярвам, че Румен Радев стои зад тази партия. Тя дава своите заявки, но предстои да видим как ще осъществи част от тях. Не ми се вярва, че президентът стои зад нея. Сега хора от президентството може да участват в този проект или да му помагат, но както се казва – демокрация е. Единственото, за което настояваме ние, ако ще бъдем в състезание с тази партия, нека да го водим на терена на реалната политика. Има конкретни теми, по които те трябва да бъдат питани – действията, които държавата трябва да предприеме в икономиката, укротяването на високите цени, ще пуснем ли Северна Македония да преговаря с ЕС, Истанбулската конвенция. Още са в меден месец с медиите, приемаме факта, че всички млади жени слюноотделят пред Кирил Петков, няма лошо, но е крайно време да спрем с това възхищение и да търсим от тях конкретни отговори, предлага екс-депутатът от БСП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ