Жестока атака: Цялата държава работи да остане Радев на власт! Слави катастрофира за едни „500 К“

Румен Радев 2

Цялата държава е насочена към това Радев да спечели президентските избори, коментира пред „Bulgaria ON AIR“ Александър Сиди от ВМРО. Той намира за забавен факта, че демократичната либерална общност, която се обедини, за да влезе в парламента, отново е разцепена и пак ще си делят гласовете на две.

„Съжалявам онези либерални човечета, които ще вземат мандата и ще управляват с розова политика“, посочи Сиди. Според него причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

„ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо, за което съм бил винаги. Въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали“, уточни политикът. Той определи 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

„Това беше едно прекрасно дело от страна на г-н Трифонов – те всъщност катастрофираха за едни 500 К“, допълни Сиди. По думите му в парламента се управлявало с див популизъм.

„Пенсионерите трябва да получават много повече средства, само че не можеш да ги извадиш от бюджета, защото ги вадиш от парите на работещите хора. Пенсионерите заслужават повече пари, но това се случва чрез вдигане на икономиката“, подчерта Сиди. Той увери, че на парламентарните избори ВМРО  ще се явят самостоятелно.

„Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител – Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията“, обясни Сиди.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ