Няма кой да даде 100 бона за прокълнатата кола на Стефан Данаилов в шоурума на Ферари (СНИМКИ)

7 Dni Bulgaria23.09.2021
Стефан Данаилов

Последната кола на покойния Стефан Данаилов е обявена за продан в шоурум на столичния булевард „Христофор Колумб“. Лъскавият мерцедес S 350 4MATIC, който Ламбо ползваше в последните години преди смъртта си, е оценен на 99 900 лева и е произведен през юли 2014 г.

Състоянието на „мерджана“ е перфектно, няма никакви забележки и е само на 77 650 км, показа нашата проверка в сайт за продажба на автомобили. Обявата завършва със следното уточнение:

Автомобилът е бил собственост на легендарния български актьор Стефан Данаилов! Налична е и може да се види в шоурума на Ferrari на бул. Христофор Колумб 43.

Въпреки, че е фрашкан с екстри – автоматичен контрол на стабилността, адаптивни предни светлини, адаптивно пневматично окачване, кожен салон с подгряване на седалките и телевизори върху тях, както и хладилна жабка, мераклии да я имат не се намират вече два месеца, уточнява Ретро.

Обявата за продажбата на лукс возилото е прегледана от над 6000 души, но никой от тях не се оказал сериозен кандидат-купувач.

Фирмата, която предлага автомобила с 245 конски сили под капака, ползва като рекламен трик името на последния собственик за привличане на по-голям интерес. Дори и това обаче не свършило работа и колата продължава да стои като експонат в техния шоурум.

В автомобилните форуми в интернет се прокрадват мнения, че мерцедесът не бил с добра енергия и намеци, че едва ли не над него е виснала прокоба, въпреки че бил суперзапазен и мечта за всеки ценител на марката.

Ако все пак лимузината бъде продадена, парите от нея ще отидат директно при сина на Ламбо от Ирен Кривошиева – Влади. Той бе посочен от актьора за единствен негов наследник.

Владимир получи всички спестявания и материални придобивки на баща си с изключение на просторния му апартамент в столичния квартал „Лозенец“, който приживе Майор Деянов приписа на доведения си син от съпругата си Мери – Росен Цанков, като той пък от своя страна изплати дела на Влади в кеш.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ