Чудовищна драма в Сандански: Млад бизнесмен умря в ръцете на кмета в сладкарница

АТАНАС СТОЯНОВ

Сандански скърби за нелепата смърт на 38-годишния Емил Панайотов, който загина при инцидент, след като бе покосен от токов удар, докато се опитвал да почисти климатика на собствената му сладкарница „Розита”.

Нещастието се случило в четвъртък около 19.15 ч. пред очите на  баща му Борис. Емил е издъхнал в ръцете на кмета на общината Атанас Стоянов, съобщава struma.bg.

„Бях в кабинета с колеги от общината. Чухме викове за помощ и отидох на бегом там. Емил бе паднал на земята. Взех го в ръцете, извадихме му езика, но той продължи да диша тежко. Главата му бе посиняла и след минути издъхна. Линейката пристигна за броени минути. Направиха му електрошок няколко пъти, но лекарите констатираха, че е починал. Жалко е, когато едно момче само на 38 години умре, и то пред баща си. Това е голяма трагедия за близките и приятелите на семейството”, каза кметът Атанас Стоянов.

Според свидетели на инцидента в четвъртък, малко преди 19.00 ч., Емил е решил да почисти климатика, който се намира отдясно на входа на сладкарницата. Качил се е на една стълба и започнал да почиства външното тяло. До него, пред входа на сладкарницата, е бил бащата Борис.

След токовия удар Емил е паднал от 2 метра на земята в безпомощно състояние. Това е и версията за смъртта му, по която работят криминалистите. По случая е образувано досъдебно производство.

Мястото на инцидента веднага бе оградено с ленти, докато траеха процесуално следствените действия. Сладкарницата бе оградена с ленти и охранявана от полиция часове след инцидента, а на входа вчера бяха поставени червени карамфили.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ