Ето го мегамилионерът от „Еконт“, дето се „ожени“ за Асен Василев: Амии той като от „Бригада“, бе!

1

Мултимилионерът Николай Събев е поредният бизнесмен, който зрязва пребогатото си препитание, за да работи в ползу роду с двамата от Харвард. Петков и Василев се похвалиха, че собственикът на „Еконт“ става част от проекта им.

Режисьорът Виктор Димчев обаче направи сензационно разкритие за генезиса на Събев. Ми той като от филма „Бригада“, бе:

Това не е мутра от края на миналия век, не е човек на службите, няма нищо общо с руските пазари, нито с мафията, въобще е един честен и почтен човек. През 1993-та година, докато всички ние оцелявахме с инфлацията, соц-планирането и новите пазарни условия, един търговски директор в държавното предприятие „Параходство българско речно плаване“ открива своя компания, която получава шеметен старт и отлично развитие.

Днес тази компания се нарича Еконт и точно тази събота вечер същия е обявен официално като кандидат за депутат от Русе от новата партия на Кирил и Асен.
Както сам той разказва, за малко са щели да го гръмнат, но той успял някак да овладее руския пазар, после украинския, и някак оцелял, за да стане днес основен спонсор на новата държавна компания ПППП, която ще ви оправи.
Не, това не е оцелял, а спечелил във времето бизнесмен, който в момента управлява милиарди левове, адресът на компанията му и парите в нея все още се вливат в руската икономика, от която той е оцелял без да са го застреляли.
Чете лекции за американски медии, имал е много избори, оцелял е някак и е милиардер.
Сега този човек ще ви спаси.
А вие вярвайте и чакайте „времето за рестарт“, „тихо като мишок“, „готов за оцеляване“.
Моля, блейте също така.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ