Глас от Европа срина Радев: Заседналият кораб е лице на провалената му държава с милиционера Рашков

payimage-503669

Заседналият кораб край Камен бряг се превръща във визитна картичка на управлението на пРезидента Радев, пише на страницата си във Фейсбук евродепутатът Асим Адемов.

И, вероятно, няма правописна грешка в думата „пРезидент“, а бившият учител подчертава по този начин издигането на кандидатурата на Радев преди пет години с подкрепата на Москва. Адемов недоумява и как „прехвалените служебни министри на кандидат-президента Радев не могат да се справят с един заседнал кораб“. Затова е и риторичният му въпрос – „а някои очакват те да се справят със заседналата благодарение на  същия Радев българска държава“!

„С такива некадърници в правителството на Радев като милиционера Рашков, носача на ковчези Минеков, злобния и отмъстителен антиваксър Кацаров, незнаещата къде е попаднала Комитова, нарушаващият Конституцията ни Кирил Петков  дотам я докараха – държавата заседна! С тях Пропадането Продължава ( ПП ), нещо като другото ПП ( Продължаваме промяната )“, отбелязва Адемов. Според него е време за друго.

„Време е за друго на другото, време е за тези, които знаят какво, кога и как да го направят. Време е отново за ГЕРБ!“, посочва евродепутатът.  




За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ