„Най-накрая и Левски изигра голям европейски мач! Жалко, че ЦСКА не преби тоя ялов отбор“

7 Dni Bulgaria28.09.2021
payimage-503591

Един от най-известните фенове на ЦСКА-София – певецът Здравко Желязков от дует „Ритон“ – както винаги имаше какво да каже и след последната победа на своя любим отбор над Левски. И този път Здравко вкара в действие острия си език и не пропусна да захапе „сините“ опоненти.

„Доволен съм от победата. От играта – не толкова. Очаквах поне 3:0 срещу този слаб отбор на Левски. Явно обаче нашите бяха излезли с очакване, че онези от Левски сами ще се бият. Срещнаха се един слаб отбор и един като нашия, който го подцени. Категоричен съм, че имаше подценяване. Да не ми се сърдят левскарите, ама са много ялов отбор. Сигурно на Мъри са му дали много пари да се заеме с тези посредствени играчи събрани от кол и въже. Те трябва да са радостни, че въобще играят в „А“ група. Особено ония тъмните близначета – скъсаха се да симулират по терена и се опитваха да изпросят картони на играчите на ЦСКА. В нито един момент не съм си помислил, че можем да загубим или да завършим наравно. Дори и след като мачът почна с гол на Левски, след това можеше да победим с 5:1. За съжаление обаче Кайседо много изпуска. Да – стана герой на мача с този победен гол, но и през първото полувреме изпусна, а и през второто, след като вкара, пак пропусна. Що се отнася до гола на Левски – за мен е случаен. Някои казват красив, но те случайните неща са красиви. Бил ножица. И ние в училище всички навремето правехме ножици. Според мен и слънцето попречи на нашия заспал вратар. Вярно, че е дузпаджия, но като цяло е слаб – и в Рим Рома му вкара много леки голове. Но какво да се прави – никога не сме имали добри вратари. В сегашната ситуация смятам, че е по-добре Евтимов да пази – младо и перспективно момче“ – убеден е Здравко Желязков. Той обаче признава, че все още на ЦСКА-София му липсва нещо, за да бъде по-конкурентоспособен на Лудогорец.

„Липсва ни най-вече бюджет. От играчите ни липсват много тримата контузени. Когато се върне Вион, ще сме по-стабилни в центъра, с Мено Кох в защитата, а Бисмарк Чарлс според мен е по-добър от Кайседо. Гълъбов според мен не е за ЦСКА. От резервните ни защитници младият Дончев е по-добър. Влезе Гълъбов накрая, левскарите тръгнали на някакъв хаотичен щурм, на юруш, а той чисти в тъч, вместо да овладее и да отиграе по-спокойно. Все едно Реал Мадрид ни напада. Но да ги поздравя и левскарите, понеже гледам някакви много злостни техни коментари из форумите. Да ги поздравя, че и те най-после изиграха един европейски мач. Браво!“ захапа „сините“ в типичния си стил певецът пред „Мач Телеграф“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ