Примката се затяга! Спецпрокуратурата повдигна обвинения на издирвания общинар Пейко Янков

Пейко Янков

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на общинския съветник от Несебър Пейко Янков – участник в организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Специализираната прокуратура е внесла в Специализирания наказателен съд искане за постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“, мярката ще бъде разгледана на 15 август.

Пейко Янков е син на убития през 2007 година бизнесмен Димитър Янков и лидер на Свободен избор за либерална алтернатива” (СИЛА).

Янков все още се издирва и е в неизвестност.

По-рано днес заместник-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който трябва да бъде обвинен за това, че помогнал на Очите да се укрие отложи с един ден явяването си в Окръжната следствена служба поради служебна ангажираност на адвоката му. Обвинението срещу Бенчев ще е за оказаната от него помощ на Желязков да се укрие в периода от 2 до 5 август в турския град Истанбул.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ