МВР закъса тотално! Вътрешният министър си търси кадри във…Фейсбук

Липсата на ценни кадри за Пожарната принуди вътрешния министър Валентин Радев да набира с обява във Фейсбук 250 пожарникари – толкова са липсващите бройки, пише „Канал 3“.

„Заповядайте при нас! Да сте част от семейството на Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ е огромна отговорност, но и привилегия. Да си пожарникар е една от най-престижните и благодатни професии по света. Такава е и у нас. Станете част от нас!“, звучи министерската реклама с покана от поста му в личния профил.

А коментатори под съобщението на Радев предлагат за каузата да се направи календар с най-заслужилите пожарникари. Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат подробности в страницата на МВР.

Вакантните бройки са за всички регионални дирекции на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“. Обявените конкурси са за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания. Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат подробности в страницата на МВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ