Ето го разстреляният на „Герена“! Богаташка с хотели и Мис България жалят за него

7 Dni Bulgaria29.09.2021
45

Ето го показно разстреляния Георги Христов – Тинето, който бе убит тази сутрин край „Герена”.

Столичанинът с дебело криминално досие се оказа приятел на хотелиерката Маринела Арабаджиева и манекенката Вената Харизанова, разкри Lupa.bg

Двете са сред стотиците оплакващи покушението под снимка, качена от жената на Тинето – Ева Кралева. След трагедията блондинката, която има дете от Георги Христов, написа следното (правописът е запазен, б.ред.):

Любими мой, мое всичко! Господи дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти че беше до мен, благодаря ти че беше моят мъж, благодаря ти че ме дари с прекрасно дете, благодаря ти за това че треперене над нас и ни пазеше от всичко, незнам защо живота те отне от мен от детето ни дано си на по хубаво място…

Мъж на думата, мъж на честта истински приятел и любим…Обичам те повече от всичко на света моя единствена истинска любов…. Сбогом! Почивай в мир!

Според източник на Lupa.bg преди години Тинето е бил много близък до Цецо Враждебския, голямо страшилище навремето.

Снимка от 2002-а: Георги Христов в съда

Тинето е лежал в затвора за убийство, след като на 18 февруари 2002 година гръмнал счетоводител по време на обир в Харманли.

Христов стреля с пистолет и убива счетоводителя, ранява още двама души и бяга. Десетилетие по-късно – през 2012 година, е задържан в Испания. Получава 14 години затвор, наскоро е бил пуснат предсрочно за добро поведение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ