Тошко Йорданов като припикано мушкато: Извинявам се, извинявам се, извинявам се…

Тошко Йорданов, Филип СТанев

Появата на нов политически субект е прекрасно за страната, така Йорданов коментира участието на „Продължаваме промяната“ на предстоящите избори.

Според него обаче е притеснително изявлението, че те биха работили с ГЕРБ, ако ГЕРБ се промени.

Не сме си изпускали нервите, всичко което сме казвали е осъзнато, не е емоционален ход. Така Тошко Йорданов коментира въпроса, дали е от партията му не са били прекалено нервни

Той обясни, че най-големият шок за него е била промяната в позицията на позицията Демократична България. Оказа се, че те за две седмици са си променили мнението и атакуваха Николай Василев, допълни той.

От Плана за възстановаване и развитие е имало идея за отклоняване на пари към определени хора, посочи Тошко Йорданов, като каза, че това са спекулации и подозрения и допълни, че Христо Иванов в прав текст е поискал да има негови представител в кабинета.

Персонална отговорност за несъставяне на кабинета има Христо Иванов и медийната група около Прокопиев, каза още Йорданов.

По друг начин ще работим с медиите, поведението ни ще е различно и ще се опитаме да постъпим правилно при новата ситуация.

Като персонална грешка Тошко Йорданов определи, че не са разказвали на хората, какво се е случвало в парламента.

В ефира на Дарик Йорданов каза, че се извинява на избирателите, че не са успели да разкажат какво се случва в парламента, той се извини и на останалите партии, че няма да правят договорки и не работят по техния си начин и, че не играят като тях.

Каквото и да се случи ние трябва да проявим смирение и копромиси, за да има стабилно управление, посочи още той.

Според него и двамата нови кандидати за президентския пост, ще ядат углушителен бой на предстоящите избори от президента Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ