С един ход Бойко Борисов уби злото „Румен Радев“ и спаси… БСП

бойко борисов, шах 2

Не се ебавайте с човек, дето играе шах добре. И не се ебавайте хич с човек, дето играе шах много добре.

Като Бойко Борисов! Бил „прост“, бил „тиква“, бил „Винету“, разправят тези, дето 12 години не могат да го свалят от власт. Което говори само и единствено едно – че са по-прости от него. Или нетолкова умни.

Вчера Борисов отново направи брилянтен ход. Цветът на нацията издигна професор Анастас Герджиков за президент. А ГЕРБ застана зад него. Което гарантира на учения 60 процента победа. Още 20% ще добави на втори тур ДПС, 10% от ВМРО и други.

Остава своите 10 процента в сметката „Герджиков – президент“ да внесе и… БСП!

Скандално е, ама е необходимо. Най-вече за Корнелия Нинова. Когато си врътнала схемата с импекса, значи добре си правиш сметката. А бившата любимка на Иван Костов знае, че Румен Радев иска да й види сметката. И да подчини и БСП! Така както го направи с ДеБъ, като я клонира по харвардски.

Радев се гласи за втори мандат. Ще бабува и на правителство, съставено от ПП, ДеБъ и ИТ.Н. Ама колкото и така нататък да се щура Радев, трябва да опре до БСП. Което прави Нинова силна.

Затова пенсионираният пилот ще иска да овладее БСП, преди да му се наложи да вкарва партията във властта. Кирил Добрев вече обикаля из София и на чашка твърди, че идва времето му за Столетницата. Крум Зарков и той се облизва, неслучайно майка му от ДС-рода скочи в инициативния комитет на Радев. Да не говорим за далавераджии като Антон Кутев, които лаят силно срещу Нинова, захлебили от президентските назначения.

А пипне ли Радев БСП, ще я затрие. Защото това му е целта – да затрие партиите, за да прокара идеята си за президентска република. Неслучайно келешът на главния му спонсор обикаля с написана му от други книга ТВ-студията и проповядва президентска власт.

Като умен човек Бойко Борисов осъзна това. Разбра, че Радев не иска власт, а ламти за цялата власт. С цената на всичко и всички. Защото асимилира ли след ДеБъ и БСП, пенсионираният пилот ще погълне и част от ГЕРБ, ще отхапе и от ДПС. И край с партиите в България! Идва Хунтата официално.

Ако обаче Радев бъде изхвърлен от „Дондуков“, ако загуби изборите на 14.11. отива на боклука на историята. Откъдето никога повече няма да се завърне с авторитарните си мераци. Ще настане време за обединение на партиите в името на това да са живи и да работят за България. Нямат друг изход, защото провалят ли се отново, вече и Борисов не може да ги спаси.

Така, че за Корнелия Нинова всичко е ясно: Има Радев – няма БСП! Няма Радев – има БСП! Ясно е и за нас: Има Радев – няма бъдеще! Няма Радев – има бъдеще!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ