Пиарката на ВМРО скочи срещу Нинова: „Засрамете се! Отново каляте България пред Европа!“

корнелия-нинова-1280x853

Пиарката на ВМРО Екатерина Анева скочи на Корнелия Нинова и нейното писмо до председателя на европарламента, в което се оплаква от езика на омразата на евродепутата Ангел Джамбазки.

Ябълката на раздора беше Македония, а думите на еродепутата за разстрел на социалистите соцлидерката прие буквално и изрази възмущение, пише Канал3.бг.

„БСП, които са правоприемници на мракобесната БКП, отново си правят евтин ПР на гърба на ВМРО. Вие последни имате право да коментирате темата Македония, а и темата българска история като цяло!“, изригна във Фейсбук Екатерина Анева.

„Не бяха ли вашите предци онези родоотстъпници, които предадоха националните интереси на Родината ни, като преотстъпихте изконната българска земя Македония на Тито и Югославия? Не бяхте ли вие онези коминтерновски чудовища, които сътворихте Франкенщайна „македонска нация“?, нападна Анева във Фейсбук.

„Над 250 хиляди интелектуалци затрити по лагери, пребити с лопати и кирки и заровени в масови гробове – това не е ли геноцид, другари и другарки, които днес пищите истерично за права и се жалвате, че сте заплашени физически от „националистите“ в лицето на Ангел Джамбазки, който всъщност ви каза нещо съвсем различно (!)“, брани Джамбазки дясната ръка на Каракачанов.

„Засрамете се! Отново каляте България пред Европа, при това с фалшиви новини! Предците ви са за разстрел, но те отдавна са мъртви. Вие – техните отрочета носите отговорност за непоправимите и непростими зверства – отдаване „под наем“ на Македония на СССР и Югославия“, обвинява социалистите активистката на ВМРО.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ