Тайнствен ухажор подари скъпарско возило на Мисис България във Варна

808972

Една от най-успешните българки в чужбина – Мисис България Ана Иванова, която от години живее в Монако, получи скъпарски подарък от тайнствен ухажор при завръщането й в родния град Варна. Лъскавият „Мерцедес“ бе поднесен на красавицата с червена панделка и букет огнено-червени рози. Единствената българка, член на соцпартията на експрезидента Франсоа Оланд, засега крие кой е „виновникът“ за този завиден подарък.

Неотдавна красавицата, която организира събития в Монте Карло с нейната асоциация   „Monaco Dreams“, бе поканена за партньор на благотворителните инициативи на Ротари Клуб Монако. Покрай срещите си с политици и бизнесмени в Монте Карло, българката стана жертва на неудържимите чувства на високопоставен ухажор, който я принуди да се върне в родния си град, за да отшуми  бурята. Дали е отшумяла обаче, няма гаранции, твърдят близките й, които очакват отново атака от букети при завръщането й в Монако.

Освен на титлата „Мисис България“, красавицата  е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи – „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други.  Като президент на фондация „Монако дриймс“ тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако, пише varna24.bg.

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ