Словесната война продължава! И заместник-министър попиля Нинова заради призива й към Антонио Таяни

georg-georgiev

Зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев реагира остро на днешния призив на Корнелия Нинова председателят на европарламента Антонио Таяни да реагира на изказването на Ангел Джамбазки, че „всички от БСП са за разстрел”.

„Напоследък все повече се чудя дали в “Алтернативната програма за оправяне на държавата и на всичкото”, някъде не е поместен и основният „символ-верую“ на авторите, а именно „Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря?!“, написа във Фейсбук най-младият зам.-министър в кабинета.

„На фона на любезните слова на няколко народни представители – Валери Жаблянов: „Народният съд е необходимо правосъдие” и Крум Зарков: „…крояхме планове как да мъчим нечий дядо!“, в тържествена комбинация с китки пред паметниците на Г. Димитров и Т. Живков, под акомпанимента на фанфарите по случай 9 септември, лидерката на претърпялата метаморфозите на времето опозиция, Корнелия Нинова, написала гневно писмо срещу „езика на омразата“…

Тук държа да подчертая следното – съвременната политическа култура изисква да решаваме споровете си мирно и интелигентно, без каквато и да е нотка, дори на шега, за насилие или физическа разправа.  Но някак лицемерни и гротескни ми идват тези призиви от устите на хора, които умишлено и без капка срам носят на реверите си безумните примери, които описах по-горе. И не, тук не говорим за нещо някога от миналото, а за съвсем пресни случаи в условията на “отнелата ни много демокрация“, казва още председателят на Младежки ГЕРБ.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ