Лозан Панов със стратегически ход, отмъкна жена до Васил Божков (Снимка)

ивет добромирова

Невероятна история с грозните очила на кандидат-президента Лозан Панов е била доведена до щастлива развръзка благодарение на Ивет Добромирова. Това стана ясно от една от популярните Фейсбук истории от последните дни. Добромирова е известен пиар и журналист. Тя открито беше сочена като човекът, който построи цялата кампания на Васил Божков – Черепа след минаването му в изгнание и подхващането на политическия му проект.

В светлината на последните съобщения обаче изглежда, че Добромирова поддържа контакт и с кандидат-президентът и шеф на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Хронологията:

На 7 октомври Мина Стоянова – Димитрова, оптик и собственик на оптика, съжали Панов заради неподходящите очила и поиска да му подари нови.

„Скъпи приятели, роднини, колеги и любими мои клиенти! Ако някой от вас, познава господин Лозан Панов – моля ви! Умолявам ви, на колене ви моля – да свържете господина с мен или с коректен колега-оптик. Това нещо, нещастно кацнало на носа му, с безумно късите дръжки и трогателни размери, вероятно с древни прогресивни стъкла – е всичко друго, но не и очила, подходящи за господина, за мъжа, за съдията, за кандидат-президента! Готова съм да подаря, на 100% – едни адекватни очила на господин Панов, независимо от изхода на изборите. Разчитам на вас. Цялата оптична общност сме в готовност да съдействаме! Уверявам ви!!!“, написа Димитрова.

Ден по-късно посещението му в оптиката вече е факт, а човекът, който съдействал се оказва именно Добромирова, става ясно от новото съобщение по темата на оптика.

„Приятели! Аз съм истински впечатлена и развълнувана от това, което се случи в последните 24 часа!!! Както написах и вчера, обикновено вестоносеца го убиват … Оказа се, че не само няма да ядем жито за „светла ми памет“, ами дори имах честта – лично да се запозная и да обслужа господин Лозан Панов“, похвали се тя.

Димитрова подробно разказва с какво е била впечатлена.

„Ако този човек е „Водачът“, а аз съм „Народа“ – то Водачът, не само чу Народа, ами му се и довери!!! Не се отметнах от офертата си – да подарим едни очила на господин Панов и елегантно напомних за обещанието си – той, категорично отказа дори да чуе за това и с готовност заплати услугата и новите очила!!! Моите адмирации към господин Панов! Благодаря за доверието! Благодаря за отношението! Благодаря за сърдечността и страхотното чувство за хумор, с което ни изнесохте урок по  човечност, оправдано самочувствие и адекватно отношение към благородната критика!“, сипе похвали дамата, която уверява, че купувайки си очила от нея, Панов си е спечелил истински поддръжници.

Най-любопитната част от съобщението ѝ обаче се оказват благодарностите към Ивет Добромирова, която реагирала „мигновено и адекватно“.

„И ако не ви допадат новите очила на господин Лозан Панов – поемам отговорността с достойнство“, пише още Димитрова.  

 

Фейсбук


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ