9 по Рихтер разтресе държавата! Бойко намекна, че Радев е шеф на контрабандата в България!

55

„Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е била погрешна, „Да, България“ прогледнаха, че има измама с изборите. Това ги очаква българите в следващите месеци“, коментира предстоящите избори Бойко Борисов в Пловдив

„С позициите, които заема Радев, България вече е в дълбока изолация. Страната ще има тежки проблеми, ако така продължава. Чудовищна инфлация се задава, това преведено на езика ни е обедняване. Аз съм управлявал в най-голямата финансова криза в света – гръцката. И не дадохме България да се разклати, не допуснахме дефицити. В най-тежката миграционна криза сме управлявали“, посочи бившият премиер

След което хвърли истинска бомба. Той на практика директно обвини, че президентът Радев, чрез своята администрация покровителства контрабандата в България!

„До този момент бяхме сами. Другите бяха в далаверата на Радев. Сега обаче писнах. Нали знаете за „пътя на копринката“, подхвърли Борисов, правейки аналогия със съветника на президента Николай Копринков, който е от пловдивското с. Труд.

След което обясни: В момента контрабандата е чудовищна. Туровете тръгвали от Варна, минавали през Свиленград и стигали на митницата в София. Оттам торбите поемали към с. Труд. Това е пътят на копринката, може и на коприната. Пловдивските медии ще ме разберат“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ