Невяна Митева до Бойко Борисов: Как да остана равнодушна, когато децата ни почнаха да гинат!?

56

Включването ми в кандидатпрезидентската кампания с проф. Анастас Герджиков е за да помогнем на страната. България има нужда от блага дума и спокойствие, да изграждаме мостове, които рухнаха.

Това заяви кандидатката за вицепрезидент Невяна Митева на срещата на жените в ГЕРБ в Пловдив.

„Имам връзка с Пловдив. Била съм тук на много мероприятия“, каза Митева, която е съпруга на шефа на пловдивския гарнизон ген. Явор Матеев. „Но сега съм тук като обикновена българка и се трудя ежедневно за каузите на България“, посочи Митева.

Тя обясни, че нищо не й е чуждо и в момента я тревожи силно, че българите намаляват. „Коронавирусът отнема най-много българи. Как да съм равнодушна, като децата ни почнаха да гинат“, попита Невяна Митева.

Местният лидер на ГЕРБ Иван Тотев приветства дамите. В този момент се появи Борисов. „Ще се удушиш с тая маска. Кацаров не слага маски, в парламента не ги ползват, само ние“, каза той на председателката на ГЕРБ Жени Катя Йорданова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ