Стари и луди: Ники М. и Николета си пуснаха снимка какво гледат след секс (Фото за татковци)

николета

Ники Михайлов и Николета Лозанова си подариха романтично секс-бягство. Двамата използват няколкото почивни дни на вратаря на Левски, за да отидат на топло.

Този път моделката държи да запази в тайна място на пътуването.  Затова отбелязва локацията с „някъде по света“, „няма да ви кажа“ и „някъде там“. Двама са се настанили във вила, която позволява пълно усамотение. Тя е обградена от гора с маслинови дървета, разполага с басейн на двора с изглед към морето.

Двамата си пуснаха и снимка, която прилича да е след секс, от която се вижда, че гледат… „Шрек“.

„Няколко дни в рая“, похвали се Лозанова. Факт е че вилата е толкова усамотена, че тя спокойно може да  разтвори огромните прозорци на банята докато си взимам вана. Под снимките на Николета вървят предложения за романтичното място на което тя и Ники Михайлов избягаха. Вариантите са многобройни – Кипър, Гърция, локации в Италия, Турция, Португалия. Николета вся допълнителен смут, като лайкна всяко едно от предположенията.

Преди ваканцията миската бе в Париж. Там посети няколко от ревюта на Седмицата на модата във френската столица. Сетне мина и през Рим, писа „България Днес“.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ