ЦСКА продължава да се готви усилено в Банско за предстоящия през втората половина на месеца маратон от мачове в Първа лига, Купата на България и Лигата на конференциите.

От петък до днес включително „армейците“ тренират двуразово, а от вчера Бисмарк Чарлс е единственият футболист в състава, който тренира на облекчен режим, пише „Тема спорт“.

Еквадорецът Жорди Кайседо се присъедини към основната група, след като не успя да замине за лагера на националния отбор на Еквадор заради контузия в рамото.

Той ще пропусне утрешната контрола с Банско, но е по-вероятно да бъде на разположение на Стойчо Младенов за първия мач след паузата – домакинството на Ботев (Пловдив) идната неделя, което видимо зарадва наставника на „армейците“.

Спарингът с третодивизионния тим, воден от Борис Галчев, ще се състои на терените на Евима футбол, където армейците провеждат и своите занимания.

Началният час на срещата е 15:00, а на върха на червената атака ще застане Ахмед Ахмедов, който ще получи нов шанс да си заслужи доверието на Стойчо Младенов.