Диляна Попова изгонила Блатечки, заради порно-чат с 21-годишна гангстерска любовница

Диляна Попова
Поредица от изневери на Асен Блатечки с млади момичета на годините на дъщеря му са довели до раздялата му с Диляна Попова, научи „Уикенд“ от близки до популярната моделка и актриса. Преди седмица Диляна отпразнува своя 40-и рожден ден с приятелки в Париж, но без Блатечки, с когото, оказва се, в момента е в ледени отношения.

Запознати с драматичната раздяла между Асен Блатечки и Диляна Попова разкриват, че неустоимата брюнетка е зарязала актьора с неизменната цигара в уста това лято, след като е получила неопровержими доказателства за цяла серия от негови изневери.
„Асен е огорчил и наранил много Диляна с

безскрупулни изневери.

Срещал се е тайно с няколко момичета, повечето от които са на годините на дъщеря му Катерина“, разкриват погнусени от деянията му приятелки на доскорошната му половинка.
Диляна Попова е научила по възможно най-шокиращия начин за похожденията на 50-годишния Асен Блатечки. Младо момиче, което Блатечки вкарал в кревата си, съумяло да хакне мобилния му телефон и да извади негова кореспонденция с още три дами, чувствително по-млади от похотливия актьор. След това пратила всичко на Диляна Попова.
Дни преди това моделката получила първото предупреждение за похожденията на партньора си – скрийншот от негов чат с 21-годишната красавица от ж.к. „Люлин“ Елисавета Джамил, с който разполага и „Уикенд“. От кореспонденцията става ясно, че в малките часове на нощта

Блатечки се обяснява в любов

на младата Елисавета, праща й целувки и се натиска да й прави компания в леглото. Накрая флирта му завършва с реплика, сякаш извадена от сценарий на евтин сериал на Краси Ванков и/ли Ники Илиев: „Ще те накарам да ме желаеш до лудост!“
Не е известно дали неверния Асен Блатечки е съумял да си издейства интимна среща с Елисавета. Свободонравната люлинка обаче побързала да се похвали в общ чат с приятелки, че е упорито ухажвана от актьора, а някоя от дружките й препратила кореспонденцията й както на Диляна Попова, така и на гаджето на Елисавета – дилър на дрога, излежаващ 3-годишна присъда в затвора след сделка с прокуратурата.
Спипаният в серия от изневери Асен Блатечки опитал да отрече всичко и даже обвинил една от тайните си партньорки, че е манипулирала с компютърни програми чатовете му – била влюбена в него и го преследвала, но понеже той не й обръщал внимание, го

прецаквала с фалшиви чатове.

Неубедителните му обяснения обаче още повече разгневили и отвратили Диляна Попова.
Избираната многократно за най-красивата българка в анкети на мъжки списания Диляна Попова се залюби с Асен Блатечки преди 10 г. по време на снимките на сериала „Стъклен дом“. В този период Блатечки бе щастливо женен за режисьорката Катерина Горанова, а дъщеря му караше бурен пубертет. Лошото момче на българското кино обаче се разведе със съпругата си след 15-годишен брак, за да заживее с Диляна Попова.
През 2015 г., само няколко седмици след като синеоката моделка роди сина си Борил от Асен Блатечки, тя бе зарязана от актьора, който се върна при бившата си съпруга Катерина. След продължителна раздяла Асен и Диляна отново се събраха, а моделката призна в телевизионно интервю, че е

простила бягството му.

Запознати с бурните отношения между Асен и Диляна разкриват, че последните месеци от съвместното им съжителство са били изпъстрени с непрестанни конфликти. 50-годишният актьор често надигал чашката и се прибирал у дома в малките часове на нощта. Асен не полагал необходимите грижи за отглеждането и възпитанието на сина им Борил, който от 15 септември е първокласник. До Диляна Попова достигали и слухове за чести забежки на Блатечки, на които първоначално не давала ухо, но които за жалост се оказали достоверни.

„Асен спечели само дивиденти от връзката си с най-красивата българка Диляна Попова, а на нея й донесе основно огорчение, унижение и печал. Тя е крайно разочарована от него и е категорична, че никога повече няма да се събере с него“, категорични са приятелки на синеоката красавица от Гулянци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ