Бойко в акция: Леле, майко! То се гушат, то една лой тече – особено със Спецов, но пак ще ги бием с много

7 Dni Bulgaria12.10.2021
40

Пак ще ги бием много, защото хората видяха, че не могат. Крадливи и не могат. Един Път на Копринката – това е, което създадоха по образец за корумпирана държава. Затова няма пари в държавата. Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Казва Асен Василев, че има пари, а вчера теглят половин милиард. И 30% по-малко за докторите. Това са нашата армия. 200 души са умрели за 2 дни. Средно с по 80 души на ден гине нацията. И млади хора вече умират. И все едно няма…

Водещите по централните телевизии – то се гушат, то една лой тече… Особено със Спецов какво интервю гледах по bTV. Леле майко! Той измамил, взел куха фирма, човекът го няма, дано е жив! И мазни… Па ме кани да му давам сигнали за Пътя на Копринката. На него точно!”, възмути се той.

Коментирайки привикването на хора от ГЕРБ в пловдивската полиция и забраната за агитация, Борисов заяви, че „нямат друг шанс”.

„Те се провалиха два пъти и хората очакват същото. И като ги гледат как се карат, как ще направят редовно правителство. Можеха Слави да си направят правителство, имаха пълно болшинство. И сега какво ще се промени? Ще се заобичат или няма да си говорят пак за постове? Как ще го сторят? Те само това правят – тормоз, данъчен, върху всичко.

Хиляди хора от ГЕРБ са подложени на този тормоз. И Спецов мисли, че ще спрат да го сочат с пръст“, добави той.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ