Докато я издирват под дърво и камък! Жрицата- основен свидетел срещу Марто Дебелия се снимала в… чалга клип /ВИДЕО/

marto-debelia

Вероника от Перник, една от жриците на платената любов, уреждана от благоевградския сводник Мартин Филипов-Дебелия, многократно проваляше съдебни заседание по делото срещу Дебелия, тъй като не се явяваше в зала, пише struma.com.

Месеци наред, Вероника бе неоткриваема, и вече е ясно защо. Във времето, в което вървяха делата за сводничество и наркотици, Вероника е „пътувала“ от София до Индия, с Джамайката и Ашли, видно от клипа, който са заснели.  По време на пътуването си тя е хванала за хобота слончето Раму и бизнесмен от едноименната фирма, който ги черпил с уиски и кашу. А срещата се е провеждала в неустановен от нас час и място, в джунглата.

Самото видео „документира“ наистина неотложния ангажимент на основната свидетелка по делото Вероника Никифорова (танцьорката в розово), която успя да се включи в последното заседание на съда, миналия месец.  Клипът е създаден по уникалния индийски филм „Слонът, моя приятел.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ