Бивш министър разкри голяма новина за Бойко Борисов

Бойко Борисов

С номер 32 ГЕРБ тръгва към изборите с надежда, оптимизъм и отговорност. Това обяви пред медиите Росен Желязков от ГЕРБ, след като в ЦИК се изтеглиха номерата на отделните партии за предстоящия парламентарен вот на 14 ноември.

,,Надежда за това, че българите в тези трудни кризисни моменти – моменти, в които нагнетяват напрежение и усещане, че утрешният ден няма да е по-добър, а ще е по-лош от днешния, българите са разбрали кои партии са устойчиви и кои гарантират сигурността и кои сеят популизъм и кои партии се опитаха да внушат, че разрухата е единственото решение за промяната. В следващя парламент ГЕРБ ще бъде основен участник в едно управление, което ще подкрепя промяна, която ще бъде със стъпки напред, а не с крачки назад“, заяви още бившият транспортен министър.

„Ще заложим единствено на нашите плюсове. На минусите, на отрицанието, на популизма заложиха тези, които не съумяха в два парламента близо година да съставят устойчиво правителство, което даде възможност да се управлява без програма, без парламент, без виждане, допълни още той.

Желязков каза, че партиите на разрухата са „тези, които изчегъртваха ГЕРБ“.

По отношение на лидера на партията Бойко Борисов стана ясно, че той ще бъде народен представител. Бившият премиер е водач на листа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ