Режисьор: Изборът за президент е между ценностите на Европа и юмрука на Кремъл

Евгений Михайлов - режисьор

Изборът за президент е между ценностите на Европа и юмрука на Кремъл. Такъв коментар направи пред бТВ режисьорът Евгений Михайлов.

„Винаги съм отстоявал цивилизационния избор на България към Европа. Година и половина движеща сила беше размаханият юмрук на Румен Радев. Виждаме до каква разруха ни води управлението на служебното му правителство. Не искам да се повтори зимата от Жан Виденов, която ще се казва „Радевата зима“, посочи той.

Според него основният сблъсък на 14 ноември ще е между истината и лъжата.

„Изслушах няколко лъжи, че при Радев са почтените, а всъщност става дума за 27 души агенти на бившата ДС. Когато това са „честните и почтените“, много ще се радвам да чуя отношението на Румен Радев за нарушаването на конституцията с назначението на Кирил Петков за министър“, подчерта режисьорът.

Той е на мнение, че на предстоящия президентски вот основният спор ще е между Румен Радев с юмрука и проф. Герджиков.

„Нека всички се обединят около цивилизационния избор, да застанат зад ценностите на Европа, а не на Кремъл и да не подкрепят човек, който развява руско знаме“, призова Михайлов.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ