Владо Карамазов хич не си поплюва! Без да му мигне окото прибира от Любо Нейков…

владо-карамазов

Владо Карамазов прибира от Любо Нейков и Евтим Милошев 125 бона хонорар и така се превръща в най-скъпоплатеният актьор у нас, научи HotArena.

Парите му ги дават за участието в два сериала – „Дяволското гърло“, където ще има централна роля, и новия сезон на „Откраднат живот“, където ще има поддържаща, но пък много важна извява, защото новият герой ще завихри новите интриги и драми в сюжета, писа „Телеграф“.

Карамазов се превърна в истинска машина за пари, твърдят в актьорските среди. Той изпреварва Вергов и Бахаров, с които е в много близки отношения и доскоро имаше обща фирма. Според запознати Захари също е бил навиван да участва в докторския сериал, но засега той отказва.

Повод за това са ангажименти у нас и най-вече в чужбина, където се прицелва в роли в световни сериали. Оставил си е все пак отворена вратичка и за „Откраднат живот“ за следващия сезон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ