Харизанов изригна: Плевнелиев не може да казва дали Бойко Борисов да е премиер или президент

георги харизанов

Лют спор в ефир се заформи между политическите анализатори Георги Харизанов и Слави Василев.

„Възможно е името на Стефан Янев за премиер да е вярно. Случват се странни неща, които водят в тази посока. Случаите в ДБ водят към втори мандат за Румен Радев и затова Янев е вероятен министър-председател“, каза Харизанов пред Нова тв.

Според него Кирил Петков не е име, защото е нарушил закона и не може да бъде спойка и лепило за партиите, които са против ГЕРБ. Избирателната комисия в Стара Загора е под контрола на ИТН, затова там ДБ са отстранени, каза Харизанов.

„Не притежавам ясновидски способности, но непоносимостта на т.нар. протестни партии не е спаднало.

Важно е кой ще е следващият президент, макар че той ще встъпи в длъжност след Нова година и пред него ще има много проблеми.

Никоя партия не разполага с достатъчна подкрепа да избере самостоятелно президент, подчерта Харизанов. Всички варианти са възможни, но и всички варианти са малко варианти. Сметката ще я платят българските граждани. Не виждам как лидерите ще преодолеят комплексите си и ще седнат да разговарят“, коментира Харизанов.

Той обвини в лъжа опонента си Слави Василев, който пиарстваше за Румен Радев, като му припомни, че Нинова го е довела за ръчичка в политиката, а за него са гласували ДПС и БСП.

„Плевнелиев е извън политиката, не мисля, че той може да предпоставя поведението на ГЕРБ, не мисля, че ГЕРБ е възможна партия без Бойко Борисов“, заяви още Харизанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ