Закова ги! Виктор Димчев показа ново доказателство за топлата връзка между Радев и партията на Кирил Петков (СНИМКА)

Румен Радев 2

На сто метра едни от други, едновременно, в центъра на София, президентът и неговата партия си проведоха сутрешните събрания по обявяване началото на предизборната кампания. Това публикува във Фейскбук режисьорът и политически анализатор Виктор Димчев.

Ето какво написа още той:

„В пропрезидентската партия до момента има поне десетина служебни министри, служебни заместници, служебни назначения, синове и дъщери на служебни министри и чиновници. Само луд може да мисли, че едното и другото нямат нищо общо, въпреки заявената подкрепа и напълно програмираното появяване на новите спасители.

Ако някой се съмнява, че България прави бърз и некачествен завой от парламентарна демокрация към президентски авторитаризъм, значи е или много прост, или много заблуден, или много продаден из процеса.

Той като вярвам, че българите като цяло сме хитри, умни и разсъдливи, мисля, че това няма да успее, както не успя предишната серия „партии на протеста“, въздигнати от юмрука.

Просто като служебен министър, да си знаете.“

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ