Нови горещи разкрития за екшъна с бития спортен министър – ето какво проверяват службите за сигурност

Андрей Кузманов - служебен спортен министър на брифинг

Нови горещи подробности за екшъна с бития служебен спортен министър Андрей Кузманов съобщава ПИК. След нападението срещу него, службите за сигурност за проверявали версията министърът на Радев да е бил следен, но не са установили никакви данни в тази посока, разкриват източници на медията ни в МВР.

Служебният министър на спорта е бил нападнат от неизвестен за момента извършител в сряда вечерта, като са му нанесени удари в областта на челюстта.

Кузманов е излизал от „Александровска болница“, където е бил на свиждане на брат си, който се лекува там, когато на паркинга на лечебното заведение възниква спор между него и друг мъж. След словесни пререкания помежду им нападателят удря спортния министър, след което бяга, а до момента няма данни да е открит.

Веднага след екшъна службите за сигурност са извършили проверка дали Андрей Кузманов е бил следен и причакван, или цялата случка се е разиграла внезапно. По информация на медията ни не са установени никакви доказателства нападението да е предварително планирано. Пред органите на реда самият спортен министър заявил, че няма врагове и нападението е с битов характер.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ