Слави шутът на ВИС-2, Слави дето опростачи България сега плюе Герджиков!? Ти жив ли си въобще, бе?

7 Dni Bulgaria15.10.2021
Виктор Калев, Слави Трифонов

Възможно ли е години наред начело на най-големия и престижен университет в България да е бил човек без чест и достойнство?

Този въпрос задава дежурният за деня сценарист от фейсбук-профила „Слави Т Трифонов“

Профилът се гневи, че проф. Герджиков давал неадекватни отговори в интервю за кабеларката на Миролюба Бенатова

Питали го чекмеджето на Борисов, а той представете си, се усъмнил в автентичността на снимките!

Каква дързост, какъв позор. Следват тричане, анатема, клада, айде да му скъсаме г.за“. В типичния и неподражаем учиндолски стил

Странно е точно Слави Т. Трифонов да се заиграва с темата за „честта и достойнството“. Странно е човек, койтo cи взе дипломата за висше no телевизията, години след като бе завършил семестриално и нямаше студентски права, да пита за честта на един професор, ректор на Софийския университет.

Не, не е странно, безсрамно е.

Това е синдромът на Салиери, на училия-недоучил наглец на Бай Ганьо-то, който не просто „прави избори“, ами и ги печели.

Достоинство и Слави Т. Трифонов е оксиморон.

Шутът на ВИС-2 и Мултигруп не може да има достойнство.

„Примапатриотът“ с офшорка в щата Делауер, който не си плащаше данъците в България, но понечи да я управлява, не може да има достойнство.

Циникът, който натрупа милиони, гаврейки се в праймтайма с възрастта на Лили Иванова и проф. Вучков, не може да има достойнство.

Крадецът, който изплагиатства шоуто на Тодор Колев „Как ще ги стигнем… и го прекръсти на „Шоуто на Слави“, не може да има достойнство.

Чалгарят, опростачил поколения българи с най долна чалга, не може да има достойнство

Сатанистът, татуирал на гърба си четвъртия конник на Апокалипсиса и надписа „Идвам и водя Ада със себе си“, не може да има достойнСТВО.

Партийният „лидер“, избягал в „карантина“ насред избория ден на 4 април 2021 г., не може да има достойнство.

Слави Т. Трифонов може да говори за всичко друго, не и за достойнство.

И е абсолютен потрес да обижда един възрастен, успял, достоен, интелигентен, ерудиран и добър мъж и баща като проф. Анастас Герджиков тъкмо на „достойнство“ и „чест“

Това е отмъщението на ерзаца към оригинала, бунтът на посредствения и озлобения, реваншът на малокултурието, превърнато в норма от едно изгубило вярната духовна посока общество.

Проф. Герджиков е избран два мандата последователно за ректор на Софийския университет, а ти кой си, Слави Т. Трифонов, жив ли си изобщо, съществуваш ли, къде си, докога ще се криеш зад мутренски кортежи и въоръжена охрана?

Видяхме те колко струваш, видяхме как си поигра на политика, видяхме какви правителства предложи, виждаме как рейтингът на популистката ти партийка се топи като ланския сняг.. Време е да се отдадеш на кротко пенсионерстване в боянските ти палати, а най-честно ще е да „дилиитнеш“ отровния си профил, че все още има недорасли наивници със слаб имунитет към обуначването от фалшиви герои…

 

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ, ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ