Политолог попиля Слави Трифонов заради атаката му срещу проф. Герджиков: Видяхме какво представлява неговият човек в СУ

Слави Трифонов

Това лице, решило да ангажира аудиторията си със съждения за честта и достойнството на човек, до чието ниво е неспособен дори да се докосне, удобно пропуска да съобщи, че се намира в дълбок конфликт на интереси.

Това коментира политологът доц. Стойчо Стойчев от СУ по повод атаката на Слави Трифонов срещу кандидат-президента и ректор на учебното заведение проф. Анастас Герджиков. Той припомня скандала с обвинения в плагиатство Петър Илиев, предлаган от Трифонов и партията му за министър. След разследване в университета заради плагиатството, което установи кражба на интелектуална собственост, Илиев освободи поста си на асистент. А сега Трифонов, който дори не е ясно какво образование има, си позволява да квалифицира проф. Герджиков.

“Всички видяхме какво представлява неговият човек в СУ, за чиито чест и достойнство лицето гарантираше и продължава да гарантира. Ако това му е аршинът, блазе на попържаните от него и да не дава Господ да чуят из устата му похвала”, пише още доц.  Стойчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ