Петьо П. Блъсков попиля Кирил Петков: Той е болен! Страда от Синдрома на Пинокио!

Кирил Петков

Бившият служебен министър на икономиката Кирил Петков, създател на пропрезидентския проект „Продължаваме промяната“ (ПП „ПП“) заедно с друг бивш министър от предишният кабинет на Радев – Асен Василев, само в рамките на няколко дни беше разобличен от лидера на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов и Корнелия Нинова, председател на БСП, в лъжа.

Трифонов обяви в своята страница във фейсбук, че Петков изрича неистини, казвайки, че от ПП „ПП“ водят преговори с ИТН. Вчера и лидерът на БСП Корнелия Нинова опроверга Кирил Петков, че преговаря с БСП.

Именно по този повод журналистът Петьо П. Блъсков реши да разкрие какво „заболяване“ има Петков. Той го направи чрез пост в профила си във Фейсбук.

„Официално се извинявам на г-н Кирил Петков, че дълго време го подозирах в дълбоко користни намерения заради безбрежната наглост на безбройните му лъжи. Сега разбрах, че г-н Петков е болен. Той страда от Синдрома на Пинокио, реално заболяване, което води до неконтролирано разпространяване на всякакви лъжи – патология. Г-н Петков е патологичен лъжец и очевидно не може да направи нищо по въпроса. Поднасям му извиненията си и моля специалистите да му помогнат ако е възможно“, написа Петьо П. Блъсков, който сподели и поста на Слави Трифонов.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ