Румен Петков се заяде с Цветанов покрай Митьо Очите и нарече „безочие“…

big_01

Бившият вътрешен министър Румен Петков нарече „безочие“ назначението на Бенчо Бенчев за зам.-председател на общинския съвет в Бургас от БСП.

„Това е човек, който е сменил Мерцедеса с Бентли, после Бентлито с Ролс-Ройс. Най-малкото е безочие да го назначиш на толкова отговорен пост. Абсолютни спекулации са твърденията, че аз и Георги Първанов се познаваме с него и сме му гостували“, каза лидерът на АБВ пред Бтв.

Той припомни, че през 2007 г., когато е бил вътрешен министър на България, са арестувани, а впоследствие осъдени 17 души, сред които и Димитъър Желязков-Митьо Очите.

„Това сигурно е единственият случай с толкова задържани хора с последвали ефективни присъди. Говорим за отлично свършена работа. Само не разбрах защо след това през 2009 г. всички замесени в тази операция бяха уволнени при идването на Цветан Цветанов“, коментира още Петков, цитиран от „Петел“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ