Луд екшън! Шофьор блъсна две патрулки и няколко частни коли при гонка с полицията в Разград

Полиция патрулка

Луд екшън! 48-годишен шофьор блъсна две патрулки и три паркирани коли в Разград преди да бъде задържан в полицейския арест. Инцидентът се разиграл около 10.30 часа днес, когато на тел. 112 е получен сигнал за водач, който се движи неадекватно по улиците на областния център. Това съобщиха от ОД на МВР – Разград.

При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис”, шофьорът не се подчинил на дадените му полицейски разпореждания, демонстративно ускорил и продължил движението си в посока жп гарата. Последвало преследване, в което се включил и допълнителен патрулен екип.

Служителите на реда препречили пътя на автомобила по улица, при което водачът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до близките жилищни блокове. Нарушителят е задържан и отведен в Районното управление.

По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ