Венци Стефанов хвърли бомба за купени гласове на конгреса и отсече: Не Бербатов, а Дейвид Копърфийлд да дойде, няма да оправи родния футбол

Венцеслав Стефанов

Убеден съм, че Боби Михайлов е избран законно за председател на БФС с 241 гласа. Това обяви по БНТ президентът на „Славия“ и бос от някогашната групировка СИК Венцислав Стефанов.

Водещият Георги Любенов го посрещна в студиото като национален герой, възклицавайки  „Уважаеми г-н Стефано-о-о-в, бате Венци…“ Въодушевлението му вероятно е предизвикано по русофилска линия, защото и водещият и гостът са почитатели на Матушка и Путин. Темата на коментар бе приключилият преди дни конгрес на БФС, пише Фактор.бг.

„Този конгрес беше много лош конгрес, по простата причина, че имаше много купени гласове. Нахалството им отиде до ента степен. По 2-3 хил. лева са купували гласовете на малките клубове в тоалетните на НДК. После проверяваха хората, на които са дали пари, дали са гласували правилно. Това не са вършили директно Бербатов, Стилян и Мартин, а хора около тях. Те обсипват с компромати медиите последните месеци. Бербатов като ни биха в Сърбия се хвана за крака, че го боли, напусна България и отиде в „Манчестър Юнайтед“ да играе, а сега иска да ръководи футбола. Боби  Михайлов има кусури, но прави промяна и вкарва футболни хора в Изпълкома. Въздържам се за Наско Сираков. Той ще бъде враг, защото публиката на „Левски“ иска всичко, сега и наготово. „Левски“ живя дълги години в комфорт и те имат излишно самочувствие. Ако не беше магарешкия инат на Наско сега „Левски“ щеше да бъде в четвърта лига“ обясни Стефанов.

Според него нещата в родния футбол няма да станат с магическа пръчка.

„Не Бербатов, а Платини да дойде нещата няма да станат без работа и без подкрепа на държавата. Дейвид Копърфийлд да стане председател, нищо няма да направи. Този конгрес беше насрочен по искане на СГС и изборният мандат е за 4 години. Но Бербатов, Стилян и Мартин могат да съберат подписка и да искат нов конгрес, зависи дали съдът ще им уйдиса“, допълни Стефанов.

Незнайно защо, но този път той не говори за политика, въпреки че преди 6 години беше водеща фигура в калесването на сегашния президент Румен Радев. Именно Стефанов бе свръзката между Корнелия Нинова и ген. Леонид Решетников, който си избра Радев за президент.

 

 

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ