Сензационно! Щерката на Глория хвърли голяма бомба

Симона Загорова, Глория

Глория и Симона Загорова бяха първите гости в новата рубрика на Петя Дикова „Столът на мама“ в предаването на бТВ „Тази събота и неделя“. Симона сподели, че се е разделила с Даниел, който е баща на дъщеря й, но семействата и на двамата ще участват максимално в отглеждането на малката Галина.

„Песента „Радост-тревога“ я измислихме с баща й, като се прибирахме с колата, като се прибирахме към вкъщи – той измисли куплета, а аз рефрена“, сподели Глория за парчето, което е посветила на дъщеря си.

„Много е мило да напишат песен за теб. Много ми се иска и аз да напиша песен за Галина“, каза Симона.

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения. Все пак сме нейни родители, така че и моето, и неговото семейство ще участват максимално в отглеждането на Галина“, допълни Симона.

„Имах вътрешен усет, че ще е момиче – бях сигурна. Това е може би най-хубавият момент в моя живот като цяло“, сподели тя.

„Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще е на моето име“, допълни Глория.

„При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето“, каза Глория.

„При Симона беше по същия начин – не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар – след като Господ е решил, така трябва да бъде“, допълни тя.

„Музиката е била като моя втора майка“, каза Симона, която вече има своя музикална школа.

„За моя най-голяма радост и щастие пях на една сцена с Лепа Брена това лято“, каза Глория. Певицата сподели, че се е срещнала и с Драгана Миркович във Видин, определяйки това като най-паметната среща в живота си.

„Нямам нищо против да ме наричат баба. Аз съм баба на Галина – дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител“, заяви Глория.

„По-лесно се споделя с бабата, защото имаш по-голям респект към бащата и майката“, допълни Симона.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ