Джамбазки заби шамар на БСП: Дължат извинение на България за предателството си! БКП създаде македонската държава

Ангел Джамбазки

БСП дължи извинение на България за предателството си, защото именно БКП създаде македонската държава. Македонска нация има след 1945 година благодарение на БСП, за което Нинова държи извинение на обществото. Освен това кой взриви „Света Неделя“? Не съм аз, нали? Отново БКП извърши най-големия атентат. Много е смешно грешник да те учи на морал. Това коментира зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки пред „България он еър“.

,,Македония се намира в деликатен момент, Заев е типичен български политик – казва това, което хората искат да чуят. Той е притиснат, все пак предстои референдум“, заяви още Джамбазки и сподели, че трябва да се махне границата между България и Македония.

По думите му последните разкрити случаи около Митьо Очите и Бенчо Бенчев отново е заради БСП. ,,Този скандал е заради БСП. Искаха да отклонят вниманието от себе си, опитват се да се измъкнат по темата за Македония“, посочи той.

,,Смятам, че свършихме доста работа, която за жалост остана в сянката на скандалите“, коментира Джамбазки относно работата на Обединените патриоти, като добави, че благодарение на тях ДПС не е във властта.

,,И Волен Сидеров, и Валери Симеонов имат своя принос за защитата на българската национална кауза, и двамата са полезни. Надявам се да има нормално сътрудничество помежду ни“, завърши зам.-председателят на ВМРО.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ