Пловдивски ресторант скъса нервите на пешеходци! Присвои си улица, за да…(СНИМКА)

Ресторант
Улица „Поп Манол“ в Кършияка в Пловдив е барикадирана! Каси с празни шишета „пазят“ паркоместа на ресторант „Маестро“ и никой не може да паркира там!, оплакал се гражданин, цитиран от TrafficNews.bg. Според пловдивчанина от заведението явно искат да си спестят плащането на паркоместа, а никой от контролиращите органи не се занимава с това.
„Поне бутилките в касите да бяха пълни – човек, докато обикаля за едно паркиране, да се подкрепи…“, шегуват се пловдивчани. Изданието се свързало с Надка Аргирова – управител на заведението, която потвърдила, че платени паркоместа нямат, но откъм улицата бил входът за зареждане на ресторанта и нямало друг начин да си вършат работата. А защо не си плащате, за да имате официално и законно паркоместа?, попитали от медията.

„Не си плащаме, за да не си късаме нервите. Няма да можем да го регулираме. Кой спазва? Слагаме касите от зор! Общинарите да осигурят паркоместа!“, категорична била Аргирова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ