Заплашват известен чалга певец заради бившо гадже на Валери Божинов! Хванаха ги да се натискат в клип…

бояна-генова

Най-новото попълнение на „Пайнер“ Артьом Анатолиевич-Арти с всеки изминал ден набира все повече скорост и започва да се превръща в сериозна конкуренция на „старите кучета“ Константин, Галин и Фики Стораро. Блондинът със сини очи, роден в руския град Перм, вече е сформирал своя мощна фен армия, която галено нарича Артьомчета, а обожателките му в нея със сигурност завиждат благородно на плеймейтката Бояна Генова, станала известна като Малкото коте на Валери Божинов.

 Секси блондинката изгря в дебютния клип на Арти за „Пайнер“ – „Късаш и хвърляш“, в който двамата имат доста горещи сцени. Оказа се, че покрай нея младокът е имал леки неприятности.„Поканих я да се снима в клипа и станахме доста близки приятели. Може би можеше да се случи нещо, но решихме да си останем приятели, понеже това е по-важно. Плюс това има други жени, с които можех да си развяла отношенията. Заради писанията, че имам нещо общо с Бояна, получих един анонимен телефонен разговор от непознат мъж…“, разкрива Арти пред „Жълтите новини“.

Мъжът от другата страна на слушалката имал претенции относно това какви точно са отношенията му със скандалната плеймейтка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ