Съпругът на Невяна Митева – генерал Матеев, с уникално силни думи: Да се обичаме и след изборите!

7 Dni Bulgaria19.10.2021
12

Генерал-майор Явор Матеев коментира как в семейството взимат решения. Как са подкрепили Невяна Митева-Матеева да бъде кандидат за вицепрезидент. И каква е тя в неговите очи – жена и военнослужеща.

Няма как да взема пряко отношение по президентската кампания, защото съм генерал Матеев. Всеки в душата си има пристрастия, но това, че сме военнослужещи изисква от нас да се държим на висота и за честта на пагона, сподели Матеев.

Но за сметк на това се съгласи да коментира съпругата си чисто човешки:

Моята съпруга Невяна Митева – Матеева, искам да й кажа, че безкрайно я обичам, цялото ни семейство я подкрепя от душа и сърце не само в това, а във всички останали нейни начинания. Както тя винаги е подкрепяла мен. Невяна е родолюбка, истинска българка. Спортът я е научил на ред и дисциплина, армията е затвърдила тези качества.

Невяна е изключително диалогичен човек, тя с усмивка и добра дума може да гради мостове и да довежда до разбирателство. Тя е достойна българка и ще се бори достойно в тази кампания.

Решението на Невяна бе взето с нашата подкрепа. Семейно е. В настоящата обстановка в страната човек трябва да е готов да прави жертви и да взима тежки решения. Смятам, че тя може да направи нещо, за да живеят българите по-добре. И най-важното – да направи така, че след 21-и ноември да продължим българите да се обичаме и работим заедно. Защото това е състезание, след което трябва да има живот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ