Волен Сидеров със скандално изявление: „В слънчева България една военна хунта…“

волен сидеров

Има едни братя олигарси, при които всеки, който дойде на власт, получава апартамент. Там дъни музика цяла нощ, но никой не я спира, коментира пред журналисти съпредседателят на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров, който даде извънреден брифинг пред РЗИ-Бургас.

„Кой дава нареждания РЗИ да лепи незаконни бележки, кой нарежда части на полицията да действа като военна хунта и да вреди на бизнеса по морето“, попита политикът и помоли утре на Министерски съвет Бойко Борисов да каже оторизирал ли е полицаи да тероризират българския туристически бизнес.

„Ще се радвам и цялото правителство да си отговори трябва ли да се занимава на кой олигарх да се затвори заведението, за да намаже друг“, заяви Сидеров.“Да не се окаже Бургас от най – добрия град за живеене, да стане най-корумпирания“, чуди се депутатът.

„Никой не познавам, но виждам, че се използват двойни стандарти. Използва се страхът на хората. РЗИ не може да затваря. Законът за шума не е влязъл в сила. Навсякъде има страх. Това е положението в слънчева България“.

В РЗИ всички са фантоми, каза той и покани журналистите да влязат заедно с него в сградата на РЗИ – Бургас, пише novini.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ