МЕГАСКАНДАЛ: Бащата на Копейкин пристигна с лимузина, за да бие журналисти! Плаши със смърт

7 Dni Bulgaria23.10.2021
50

Бащата на Костадин Костадинов – лидер на ПП „Възраждане“ и кандидат за президент, нападна и би журналисти във Варна. В грозната сцена, разиграла се пред един от апартаментите на изявения русофил, участва и общинският съветник от групата на националистите в морската столица – Николай Костадинов, настоящ кандидат за депутат. Във видеото, публикувано във Фейсбук страницата на известен разследващ журналист, пишещ под псевдонима „СимоТека“, бащата на Костя Копейкин – Тодор Костадинов напада разследващите, наричайки ги „помияри“ и „гнусни журналисти“.

Това съобщава „ВАРНА знае“ на своята страница в социалните мрежи.

В този момент групата костадинови биячи напада с удари в лицето един от записващите оператори. Случайно на място се появява полицейски патрул, явил се по друг сигнал. От видеото става ясно обаче, че представителите на силовото министерство, ръководено от назначения от Румен Радев вътрешен министър Бойко Рашков, не арестуват нападателите, а напротив. Тримата полицейски служители очевидно предпазват агресивните биячи, криейки лицата им от камерите.

След като полицейският чадър е разпънат, побойниците се опитват да обърнат ситуацията, като обвиняват журналистите за нанесени телесни щети. Наглостта продължава, след като бащата на Костадинов отправя заплаха за убийство, заканвайки се, че „ще отреже главата“ на репортера.

Впечатление на кадрите прави изключително скъпия автомобил, с който пристига общинският съветник Николай Костадинов. Припомняме, че преди година разследване на журналиста Васил Иванов показа фрапиращи кадри за благосъстоянието на Копейкин, закупил си шикозна вила на брега на варненското езеро и чисто нов автомобил, харчейки партийната субсидия.

Видеото с нападението тук



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ