Радев е идиот: ГЕРБ е виновен за болните! Негов министър: Децата или с тест на училище, или – вкъщи

330

Некадърността на Румен Радев да упрвавлява държавата ще доведе до нови антиковид мерки, които да бъдат въведени в България! Това стана ясно от срещата на фалиралия президент с опозорените му министри.

На нея по идиотски начин Радев заяви, че за днешната ковид-криза виновен е… ГЕРБ!?

„Предишните управляващи насадиха трайно недоверие към ваксините, които са най-надеждната защита към коронавируса. Ясно беше, че определени партии ще се възползват от ситуацията, ще истеризират, ще спекулират и ще искат вашите оставки. Сега тези партии нямат алтернативни решения за справяне с коронавируса“, изцепи се Радев. Сякаш партиите управляват в момента България, а не той е нехранимайковците му в МС!

С истински леден душ заля родителите пък (без)просветният министър Николай Денков:

Докато не осигурим безопасност в училищата, няма как да върнем децата в клас. Част от учителите продължават да не разбират, че зелен сертификат не означава непременно ваксиниран. Сертификатът включва също или да си преболедувал, или редовно да си правиш тест. Част от проблема, който трябва да решим, е, че няма как да продължаваме по същия начин без тестване на децата, без филтър на входа на училището. Или ние създаваме филтър, при който училището е безопасно място, или децата ще бъдат онлайн, докато не спадне общата заболеваемост



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ