Най-големите джакпоти в историята на СПОРТ ТОТО. Кои са топ късметлиите на България?

тото

След дъждовния юли, летните жеги започнаха, а ваканционното настроение рязко се покачи. Освен високите летни температури, за да става все по-горещо наоколо, допринасят и огромните джакпоти в игрите на Български спортен тотализатор. Въздухът се нагорещява, защото с всяка изтеглена комбинация, ТОТО запалянковците се приближават до спечелването на най-големия джакпот в България.

Най-притегателната сума се намира в играта „Тото 2 – 6 от 49“, която за тиражa в четвъртък ще достигне 5 910 000 лева. Не e нужно да коментираме какво можем да си позволим с такава колосална сума – нов бизнес, околосветскo пътешествиe, луксозни апартаменти, къщи край морето! Целият ни живот може да се промени за един ден! Това се случи с всички досегашни 95 милионери от игрите на Български спортен тотализатор. Нека видим кой колко получи от тотото!

Последният милионер от играта „Тото 2 – 6 от 42“ е симпатична дама от град Варна, която спечели седемцифрената сума само преди броени дни и все още не може да реши как да я похарчи. Тя получи щафетата от друг представител на нежния пол – Тодорка Петрова, която грабна сумата от 4 716 177 лева, благодарение на късмета си и на СПОРТ ТОТО.

Но нека не забравяме и другите печеливши с едни от най-внушителни суми в най-щедрата игра – „Тото 2 – 6 от 49“. Сред топ 3 на късметлиите от родното тото се нарежда софиянец, чиято банкова сметка става по-тежка с цели 7 258 184 лв. Той печели от второ теглене на играта през 2014 г.

Желаното второ място и най-голямата индивидуална печалба, принадлежи на Тодор Крантов от град Съединение. Той взе грандиозните 7 940 616 лева преди година. За себе си милионерът казва, че е един от най-големите фенове на СПОРТ ТОТО. Играе от 60 години – почти от самото създаване на Спортния тотализатор.

Така стигаме до амбициозното първо място. То се държи не от един, а от двама участници, които през 2012 г. си разделиха колосалната сума от 9 472 606 лв. Или иначе казано – по близо пет милиона на човек.

Размечтахте се, нали? И има защо! Лятото е сезонът на джакпотите и през последните седмици печалбите валят на поразия. Джакпотът от 5 910 000 лева в играта „Тото 2 – 6 от 49“ остава непокътнат. Струва си да опитаме късмета си. Малко за много или ти ли си новият милионер на България?За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ