Волен дава bTV на съд: Сложиха ме до Луна, на която Румен Радев събра фалшивите подписи

Волен Сидеров

Получихме данни от приближени до Радев, че щабът му е осигурил фалшива подписка за регистрация за изборите на отдавна забравената фолк-певица Луна и Йоло Денев с цел да принизи и профанизира кандидатите, които могат да му зададат неудобни въпроси и да спънат служебната му победа в кампанията, съобщават от пресцентъра на Атака.

Припомняме, че днес сутринта Волен Сидеров отказа да се включи в дебата между кандидат президенти в неделното студио на bTV заради рекламната кампания, която телевизията спретнала на Луна.

Ето какво съобщават още от партията:

Лидерът на „Атака“ отказа да застане до останалите кандидати зад трибуната си и напусна студиото.

В тази игра на американския агент Радев, завършил школата “Максуел” под патронажа на ЦРУ, се включват и телевизиите, които са американски от началото на прехода-БТВ и НОВА.

В този контекст не ни учудиха постановката и поръчката, с които БТВ обслужи играта на Радев.

Волен Сидеров вече заведе иск срещу БТВ и щя я осъди за неспазване на регламента на предаването и злепоставянето му като кандидат, което е нарушение на Изборния кодекс.

Припомняме, че лидерът на Атака вече осъди МВР и прокуратурата за репресиите срещу него и незаконното му задържане през 2020-та.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ