„Един наглец без граници управлява държавата! Един луд! Един Румен Радев“

payimage-507783

Президентът критикува собственото си правителство в опит да покаже, че му пука за съгражданите, не за собственото му политическо оцеляване.

Само преди година и нещо се подигра публично на вируса и лекарите в аванс с „щама Шипка“, после показа юмрука си на партиите по пътя към властта през най-дългата президентска кампания и сега критикува назначените от него чиновници-бандити.

Наглост без граници. Всичко било правилно, освен тайминга. Луд.

Този управлява държавата в момента.

Няма по-добро доказателство, че Румен Радев управлява България като тираджия совалка от това, че собственият му премиер беше остракизиран от спешната неделна совалка с министрите за измиване на ръцете.

Хиляди българи всяка седмица губят живота си, главно от некадърност, по-малко от липса на ваксини срещу смъртоносния вирус.

Икономиката ни затъва, цените растат нагоре, енергията е на нечувани цени, предстои гладна и студена зима.

Обществото е раздирано от измамници и такива, които се кълнат, че са спасители, поравно виновни за ограбването на национални блага.

Еднодневки идват и се сменят, в опит са озаптят ширещата се инфлация, спекула и криминални дела, от най-дребни до общодържавни.

Партиите с в ступор, липсата на идеологии води до странни образования, формирани от неясни сили и финанси.

Ако преди се съмнявахме, че крачим по нелек път, сега сме убедени, че потъваме в катастрофа.

На фона на това уличени бандити се подвизават като политици, доказани престъпници се упражняват в политиката, поколения крадци доминират публичното пространство, олигарси преразпределят и се боричкат помежду си.

Това е атмосферата само половин година след началото на борбата кой да дои българите оттук нататък.

Съзирате ли нещо протестно, реформаторско, модернизиращо, променящо?

Да си знаете.

От Фейсбук профила на фотографа и продуцент Виктор Димчев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ