Шокиращи кадри от самоубийственото падане на фолкпевеца Денис Тофиков (видео)

7 Dni Bulgaria25.10.2021
39

В социалните мрежи се появиха първите шокиращи видео кадри от самобуйствения полет на фолк певеца Денис Теофиков. Те разкриват точното място, където изпълнителят е паднал, след като стана ясно, че е скочил от 7 етаж на вход „Д“ на жилищна сграда в София.

Клипът е заснет за ТикТок вероятно от съсед, чул какво се случва, в него е снимана и приятелката на изпълнителя – гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в шок.

„Не знам как е паднал, аз бях доли, само ми каза, че просто се е хвърлил“, казва Алекса във видеото.

Още преди две седмици Денис започнал да разпитва свой приятел за апартамента му в столичен квартал. Знаел само, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в локацията на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а според други – в „Дружба“.

Денис помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямал да има възможност да я гледа. Двамата са влезли в апартамента около 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.

Защо трябваше това бабе от лудницата да издига Румен Радев за президент!?

Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията.

Денис Теофиков почина само на 21 години.

Разследващите все още работят по няколко версии – самоубийство, убийство и нелеп инцидент, но няма официална информация какво точно се е случило и кое подтикнало певецът да скочи от терасата.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Причината за самоубийството му вероятно е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ