Нахална! Мариана Попова търси спонсор, за да се ожени, но си купи кола за 120 000

7 Dni Bulgaria25.10.2021
мариана попова

Мариана Попова си е купила нова кола, научи „Уикенд”. От седмица смуглата изпълнителка шофира мощен „Кадилак”. Любимият й Веселин Плачков е избрал возилото, като Мариана се е доверила изцяло на преценката му. Семейството се е бръкнало с около 120 бона, като не е ясно дали колата е на изплащане или сумата е платена кеш.

Возилото е втора употреба, но е на малко километри и е доста запазено. Попова все още не може да се нарадва на новата си придобивка и шофира с кеф из столицата и на по-дълги разстояния. Кадилакът в закупен от автокъща и се води на името на поп изпълнителката.

Мариана не е от певиците, които се хвалят със скъпи дрехи, джипове, къщи и бижута, а напротив – винаги е била доста скромна в облеклото и вещите си. Тя винаги се е дразнила на грандоманщината на своите колеги, които се хвалят с кресла, полилеи, палта и обувки за хиляди левове в евро. Половинката на екранния Левски предпочита да спестява доходите си и да купува само най-необходимото. В случая е решила, че е заслужила да се поглези с нов автомобил и с право.

Смуглата певица държи първото място по оплакване сред родните певици и не спира да се жалва колко са зле финансово, как от музика не се печели и най-вече, че ковид кризата ги е докарала до просешка тояга. Всъщност Попова не позволява на възлюбения си да играе в постановки или сериали с красиви жени, пък после двамата дружно се оплакват, че нямат доходи. По време на карантината екранният Киро Християнина редовно вееше коса в ефира на Би Ти Ви и споделяше, че не са добре финансово с Мариана Попова.

Тя пък от своя страна на няколко пъти открито е казвала, че иска да се омъжи за бащата на малката си дъщеря на пищна сватба с минимум 100 души, но все още не е намерила спонсор, за да реализира голямото събитие. „Ако някой се реши да ни плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора… защото нашата сватба не може да бъде скромна, само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, сме готови още утре да се оженим. Ако искат да ни спонсорират – насреща сме”, направи си устата изпълнителката, но все още не са се намерили мераклии, които да платят масрафа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ