Никол Станкулова показа бременно коремче на партито за юбилея си (СНИМКИ)

Никол Станкулова

Красивата синоптичка Никол Станкулова показа наедрялото си коремче по време на своя 30-и рожден ден. Макар да е в напреднала бременност, красивата тв водеща реши да посрещне близки и приятели на парти, което пренесе гостите в Хавай, тъй като на тази тематика заложи Станкулова. Близки до синоптичката издадоха, че се е бръкнала дълбоко в джоба за празника. С покана се сдобили само хора от най-близкото й обкръжение. А купонът се състоял в къщата й в столичния квартал Симеоново. Тя отпразнува кръглата си годишнина край басейна в огромния тузарски имот, където живее с дългогодишния си приятел Теодор Минев, пише в. ШОУ.

Сред ВИП гостите са били Гала и мъжът й Стефан, най-добрата приятелка и колежка на Никол – Зейнеб Маджурова, гласът на „Биг брадър” – Радо Тушев, както и бившата изгора на певицата Люси Дяковска – Камелия Веселинова.

Именно на един от фотосите с Тушев се вижда, че бременното коремче на иначе фината и слаба Никол е започнало да й личи. Това не й попречи да изглежда секси в стилната рокля с ресни, решена в червено, и високи токчета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ