Идиот! Кацаров взе 10 милиона от държавата, за да дразни неваксинираните: Умирате, ей!

Мин. Стойчо Кацарски

Здравното министерство е предвидило 10 милиона лева за реклама на ваксините. Именно с тези средства във фейсбук се разпространяват изключително неподходящи снимки, които буквално взривяват хората и недоумяват кой „бистър“ ум е създал колажите.

На голяма част от фотосите се виждат младежи, които купонясват на концерт, а на черно-бяла снимка човек, който е в болница и гледа тъжно на прозореца.

За справка здравното министерство под ръководството на Стойчо Кацаров е предвидило 14 милиона лева за закупуване на ваксини, след като едни вече бяха продадени. 10 милиона отделно, правителството на Румен Радев иска за реклама. Преди дни в свое интервю Кацаров заяви, че ваксинацията у нас по време на служебното правителство е пропаднала заради липса на средства за реклама. Когато такива им бяха отпуснати, резултатът са колажи във фейсбук.

Ето и само малка част от коментарите под снимките, за които от здравното министерство харчат милиони под формата на кампания:

Благодарение на вас хората ще осъзнаят колко малко всъщност е нужно, за да водят качествен живот и да бъдат здрави. Аз лично ще оживея и без концерти, мол, кино и пр. Жалкото е, че спъвате препитанието на хората от тези сектори. Жалки сте.

От тази снимка разбрах, че освен всичко, неваксинираните нямаме и ток…

Това е пълна подигравка с правото на избор и свободата на хората! Няма такава малоумна концепция за реклама!!!!! Хората измират, всичко в държавата поскъпва…. безработицата е на макс… заплатите са дори под минимума на европейските стандарти…но министерството иска да ни покаже, че не се ли ваксинираме няма да ходим по дискотеки… ей каква загуба..!!! Жалки сте!!!!  

 

МЗМЗ
МЗМЗ
МЗМЗ

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ